کارشناس مسائل سیاسی از اقدام شجاعانه صداوسیما تقدیر کرد و گفت: شجاعت رسانه ملی در ترمیم آسیبها، دشمن را مأیوس کرد.
حمیدرضا بهمنینژاد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و به ویژه شهدایی که اخیراً توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، از اقدام شجاعانه صداوسیما تقدیر کرد.
وی با اشاره به هدف قرار گرفتن ساختمان شیشهای صداوسیما و شهادت عزیزان رسانه ملی در این حادثه، گفت: به نیابت از همه مردم شریف ایران و مردم خوب استان گلستان لازم است که از این اقدام بسیار شجاعانه صداوسیما تقدیر و تشکر کنم.
سحر امامی؛ الگوی ایستادگی و مقاومت
بهمنینژاد به طور خاص از خانم سحر امامی گوینده شبکه خبر به عنوان «یک الگو و اسطوره ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن» یاد کرد و شجاعت و صلابت ایشان را مورد تحسین قرار داد.
بازخوانی و ترمیم سریع آسیب نقطه قوت صداوسیما
این کارشناس مسائل سیاسی به یک نکته مهم در این حادثه اشاره کرد و از شهروندان خواست به آن توجه کنند و تصریح کرد: قدرت بازخوانی و ترمیم سریع آسیبی که بر صداوسیما وارد شد دیدیم که در عرض چند لحظه صداوسیما خودش را بازیافت و خسارتی را که به آن وارد شده بود را ترمیم کرد.
وی ادامه داد: بر اساس تلاشی را که رژیم صهیونیستی برای ضربه زدن به صداوسیما و رسانه ملی به عنوان عنصر خط اول جنگ رسانهای وارد کرد، اثر معکوس گذاشت.
بهمنینژاد این اتفاق را شبیه به حادثه شهادت فرماندهان دانست و افزود: تصورم این است که این اتفاق شبیه اتفاقی بود که منجر به شهادت فرماندهان نظامی کشورمان شد و ما دیدیم که بلافاصله این شهدا هم جایگزینهایشان بعد از چند ساعت توسط رهبر معظم انقلاب انتخاب شدند و این در مجموع سبب خشم و عصبانیت رژیم صهیونیستی شد.
نقش صداوسیما در روشنگری و کینه دیرینه صهیونیستها
وی تأثیر صداوسیما در بیان حقیقت و روشنگری عمومی در حوادث مختلف، اعم از حوادث داخلی، منطقهای و بینالمللی، به ویژه در دو سال اخیر در موضوع تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، فلسطین اشغالی و جنوب لبنان را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: صهیونیستها از صداوسیما کینه دیرینه داشتند.
شکست در میدان نبرد و موشکباران سپاه پاسداران
بهمنینژاد علاوه بر کینه دیرینه، شکست رژیم صهیونیستی در میدان نبرد را عامل دیگری دانست و با اشاره به اطلاعیه اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: موشکباران امروز هوافضای سپاه منجر شد که مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به آمان از بین برود و همینطور مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت رژیم صهیونیستی که همان موساد بوده به آتش کشیده شد.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد